Protecció de dades

Actualitzat el 25/05/2018   La Política de Privacitat que es detallarà a continuació podrà ajudar-nos a comprendre millor com utilitzem la informació personal que recopila EIXOS SLU (“EIXOS”) tant en relació amb els nostres llocs web (www.eixoscreativa.com i www.jumpingclaybarcelonapoblenou.com), com amb els nostres serveis. En ella expliquem amb més detall els tipus de dades personals que es recullen, com es van obtenir, amb quines finalitats podem usar-les i amb qui podem compartir-les.
 1. Qui és el responsable del tractament de dades personals?
 2. Com pots posar-te en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades d’EIXOS?
 3. Què entenem per dades personals?
 4. Menors
 5. Quins dades tractem personal?
 6. Amb quina finalitat tractem les vostres dades?
 7. Durant quant temps conservem els dades personals?
 8. Com protegim la teva informació?
 9. ¿A quins destinataris podem comunicar la seva informació?
 10. Altres llocs
 11. Quants són els seus drets quan ens facilita la seva informació?
 12. Canvis en la nostra política de privacitat
 1. Qui és el responsable del tractament de dades personals?
Totes les dades personals tractats per EIXOS en relació amb la present Política de Privacitat són responsabilitat d’EIXOS SLU CIF B64266174 (en endavant, “EIXOS”), que té consideració de “responsable del tractament” sota la normativa aplicable en matèria de protecció de dades. – Responsable: EIXOS SLU – NIF: B64266174 – Domicili social: C / de Ramon Turró 73, 08005 BARCELONA – Contacte: ▪ Telèfon: 93 41 06 939 ▪ E-mail: dades@eixoscreativa.com
 1. Com pots posar-te en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de l’EIXOS?
La seguretat, garantia i protecció dels dades que ens faciliten els nostres clients i usuaris és molt important per a nosaltres, és per aquest motiu que hem designat un Delegat de Protecció de Dades Professional i extern: LEITIC SLP per supervisar el compliment del nostre Grup amb la normativa vigent en protecció de dades. Podràs contactar amb el delegat de Protecció de Dades de l’EIXOS a través de la següent adreça de correu electrònic: dades@eixoscreativa.com.
 1. Què entenem per dades personals?
Entenem per dades personals aquells dades que identifiquen o podrien utilitzar-se per a això, com per exemple el seu nom i contacte de dades. També poden incloure informació que comptem al proporcionar els nostres serveis o informació sobre com utilitzeu els nostres llocs web, o de les aplicacions que posem a la vostra disposició.  
 1. Menors
SI ETS MENOR DE 13 ANYS, necessitem el consentiment dels teus pares o tutors legals pel que serà necessari que aquests confirmin que són els teus pares o tutors i presten el seu consentiment per a poder tractar les teves dades personals.  
 1. Quins dades personals tractem?
Depenent de la naturalesa de la seva interacció amb nosaltres o dels serveis d’EIXOS que utilitzeu poden incloure les següents dades:
 • Informació que ens proporciona directament
  • Dades de contacte: podem recopilar informació de contacte personal i / o empresarial que inclou el seu nom, cognoms, direcció postal, número de telèfon, número de fax, adreça electrònica i altra informació de contacte similar.
  • Dades de pagament / facturació: recopilem els dades necessaris per processar els pagaments i evitar fraus, que inclou: adreça de facturació, números de compte bancari o targetes de crèdit / de debat, números de codis de seguretat i altra informació relacionada amb la facturació.
  • Dades d’usuaris: recopilem informació com la forma en què es va contactar o contractat els serveis d’EIXOS, la seva historial de transaccions, facturació i assistència, els serveis d’EIXOS que s’utilitza i tot el relacionat amb el seu compte de client.
  • Dades demogràfiques: podem recopilar o obtenir determinats dades demogràfics: idioma preferit, lloc de residència, sexe
  • Preferències: recopilem informació sobre les seves preferències i interessos relacionats amb els nostres serveis (quan ens indiqui o al deduir-la del que sabem sobre tu) i com prefereix rebre la nostra informació.
  • Dades de xarxes socials: pot ser que oferim característiques de xarxes socials que permetin compartir informació en els seus xarxes socials per interactuar amb nosaltres en diverses xarxes socials. L’ús d’aquestes característiques pot resultar en la recopilació o compartició d’informació sobre tu, segons la característica. Ens animem a revisar les polítiques i els ajustos de privacitat de les xarxes socials que s’utilitzen per assegurar-se que entén la informació que aquests llocs poden recopilar, utilitzar i compartir.
Altres informacions que permetin la identificació personal: exemples d’altres informacions que permetin la identificació personal que podem recopilar sobre vostè inclou:
 • informació que ens proporcioni en interactuar en persona, en línia o per telèfon o correu electrònic amb el nostre centre, les seves respostes a les enquestes de clients o processos selectius
 • informació addicional que ens proporcioni per facilitar la prestació de serveis i per respondre a les seves sol·licituds.
 • Imatges preses amb càmera a les nostres instal·lacions.
Pot decidir no proporcionar-nos les dades personals que li demanem, però, si tria no fer-ho, en alguns casos no li podrem oferir els serveis de EIXOS, certes característiques especialitzades o no podrem respondre de manera efectiva a algunes sol·licituds que pugui realitzar-nos.
 • Informació recopilada automàticament sobre el seu ús dels nostres serveis
  • Imatges:
   • Gravació de vídeos i imatges preses amb càmera de les activitats dutes a terme per EIXOS. Podem gravar vídeos i prendre imatges mentre els usuaris realitzen activitats o quan fan ús de les nostres instal·lacions.
   • Dades de dispositius: recopilem informació dels dispositius tals com a data del servidor i hora local de l’usuari, data i hora de l’última vegada l’usuari ha visitat la web.
   • Dades de navegació del lloc web: recopilem informació sobre les visites i l’activitat en els nostres llocs web o aplicacions que inclou el contingut (i la publicitat) que veu i amb la qual interactua, l’adreça del lloc web des del qual ha arribat i altres comportaments relatius als apartats que visualitza. Algunes d’aquestes informacions es recopilen amb les nostres eines de recopilació de dades automàtica que inclou, galetes, balises web i vincles web integrats.
   • Dades agregades o anònims: En el transcurs de les nostres operacions pot ser que també apliquem un procés de desidentificació o seudonomización a les seves dades perquè sigui raonablement improbable que l’identifiquin amb l’ús de les dades amb la tecnologia disponible.
 
 1. Amb quina finalitat tractem les teves dades?
 • Prestació de serveis
Tractarem les seves dades amb la finalitat de signar el contracte i gestionar l’operativa que es derivi del mateix, en concret tractarem les seves dades per poder: – Formalitzar el contracte i gestionar el correcte desenvolupament del mateix. – Confeccionar i emetre les factures corresponents, així com gestionar el cobrament de les mateixes. – Atendre i resoldre les queixes i reclamacions formulades. – Per verificar la identitat i la condició de client.
 • Gestió de visites de col·legis
Tractarem les seves dades per tal de poder reservar, organitzar i gestionar la visita de centres escolars a les nostres instal·lacions. En aquells supòsits en què es tractin dades de menors de 13 anys, s’haurà de comptar amb el consentiment per a això dels pares o tutors legals d’aquests menors. El tractament només serà realitzat si els responsables disposen del consentiment de l’interessat i / o dels seus pares o tutors legals. Entenem que, en concertar la visita, el responsable del centre escolar compta amb el consentiment per al tractament de les dades per a aquesta finalitat, i aportarà, en aquells casos que sigui necessari el consentiment dels pares o tutors dels menors de 13 anys que vagin a assistir a la visita.
 • Per gestionar i tramitar serveis sol·licitats
Tractarem les seves dades personals (informació personal i de contacte) per atendre la seva sol·licitud en relació amb qualsevol qüestió, dubte, queixa, reclamació que ens pugui plantejar o presentar l’Usuari / Client
 • Per a l’enviament d’informació comercial
Per enviar informació comercial i newsletters relatives als nostres serveis, vostè podrà cancel·lar la subscripció o donar-se de baixa en qualsevol moment.
 • Consultes i enquestes:
Fer consultes i enquestes sobre la satisfacció dels clients i altres tipus d’investigacions de mercat.
 • Enregistrament de vídeos i imatges preses amb càmera de les activitats dutes a terme per EIXOS:
Tractarem les seves dades per a: – Donar visibilitat, fer publicitat de les activitats que es realitzen tant a la pàgina web del responsable com en qualsevol altre mitjà de difusió (xarxes socials, blocs …). – Fer publicitat de les mateixes en els mitjans de comunicació. En cap cas es publicarà el nom de l’interessat. – Donar a conèixer el seu testimoni en relació amb les activitats, instal·lacions i serveis prestats. L’interessat, en tot cas, haurà d’atorgar el seu consentiment per a ser identificat amb el seu nom al costat de la fotografia i el testimoni publicat).
 • Per gestionar i tramitar processos de selecció de candidats.
S’utilitzaran les dades personals proporcionades pels candidats per tal de procedir a la comunicació de possibles ofertes de treball, així com de processos de selecció que puguin interessar al candidat per reunir el mateix els requisits adequats.  
 1. Durant quant de temps conservem les dades personals?
Conservem les seves Dades Personals durant el temps que els necessitem per al propòsit per al qual tractem les seves dades personals, per satisfer les seves necessitats o per complir les nostres obligacions legals. Per determinar el període de conservació utilitzem els següents criteris: – Dades personals obtingudes en contractar serveis: mentre duri la nostra relació contractual; – Imatges: ▪ Gravació de vídeos i imatges preses amb càmera amb finalitats publicitàries: mentre hi hagi un interès per mantenir aquest tractament. – Dades personals obtingudes en contactar amb nosaltres per a una consulta: Dades Personals durant el temps necessari per atendre la seva consulta; – Dades personals obtingudes en prestar el seu consentiment per a l’enviament de comunicacions comercials: fins que cancel·li la subscripció, exigeixi que el eliminem o després d’un període d’inactivitat (sense interacció activa) de tres anys; – Galetes que s’instal·len al seu ordinador: les guardem durant el temps necessari per aconseguir els seus propòsits (per exemple, galetes d’identificació de sessió) i durant un màxim de 365 dies. És possible que retinguem les seves dades personals per a complir les nostres obligacions legals, així com per poder exercir els nostres drets (per exemple reclamacions davant els tribunals).  
 1. Com protegim seves dades?
Implementem i mantenim mesures de seguretat, tècniques i organitzatives, apropiades per protegir les dades personals que processem de l’accés no autoritzat així com per evitar la seva alteració, divulgació, pèrdua o destrucció.  
 1. A què destinataris podem comunicar les seves dades?
Podem compartir algun o totes les seves dades personals amb terceres empreses amb les que EIXOS tingui acords de col·laboració d’acord amb el que estableix aquesta Política de Privacitat. En ocasions, per al subministrament de productes i serveis, podem contractar amb tercers (proveïdors, subcontractistes, o instal·ladors …) que ens ajuden en la comercialització, manteniment, ens presten serveis d’assessorament i serveis de hosting en el núvol. Els nostres proveïdors estan obligats per contracte a mantenir la confidencialitat i seguretat de la informació rebuda i no poden usar-la per a cap altre propòsit que no sigui dur a terme els serveis que estan exercint per EIXOS. En alguns moments, aquests tercers poden requerir accés a alguns o totes les seves dades, quan això succeeixi, prendrem totes les mesures raonables per assegurar-nos que les seves dades seran tractades de forma segura, de forma segura, i de conformitat amb els seus drets i les nostres obligacions. Fora dels supòsits anteriors, EIXOS no comparteix amb tercers les dades personals proporcionades pels nostres usuaris / clients, excepte quan estiguem legalment obligats a això, siguem requerits per una autoritat o administració competent o per protegir l’interès vital d’una persona.  
 1. Altres llocs
És possible que la nostra pàgina web, xarxes socials, blocs … continguin enllaços a altres llocs. En fer clic en un d’aquests enllaços, podrà ser adreçat a un altre lloc o font d’internet que pugui recollir informació sobre vos via cookies o altres tecnologies. EIXOS no té cap responsabilitat o control sobre aquests altres llocs o fonts d’internet, ni sobre la seva recol·lecció, ús i divulgació de les seves dades personals. Haurà de comprovar les declaracions de privacitat d’aquests altres llocs i fonts d’internet per poder determinar si actuen en conformitat amb la normativa vigent.    11.Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades? Disposa dels següents drets: – Dret d’accés: Dret a obtenir confirmació sobre si EIXOS tracta dades seves dades personals o no. – Dret de portabilitat: Sempre que EIXOS processi dades personals a través de mitjans automatitzats en base al seu consentiment o un contracte, l’usuari / client té dret a obtenir una còpia de les seves dades en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica transferida al seu nom oa un tercer. – Dret de rectificació: Dret a rectificar les seves dades personals inexactes o incompletes. – Dret de supressió o dret a l’oblit: Dret a obtenir la supressió de qualsevol dada personal que EIXOS tracti en qualsevol moment, excepte en situacions com les següents: té un deute pendent, o un dubte o reclamació pendent. Si la seva relació ha estat de caràcter contractual conservarem les seves dades personals per normativa fiscal i comptable. – Dret d’oposició al tractament de dades: Dret a oposar-se al tractament de les dades personals en base a l’interès legítim de EIXOS. Nosaltres no seguirem tractant les dades personals llevat que puguem acreditar motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos, drets i llibertats, o bé per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions. – Dret a oposar-se a rebre comunicacions comercials i de màrqueting: En qualsevol moment els Usuaris / Clients poden donar-se de baixa simplement seguint les instruccions que s’indiquen al peu del cos de cadascuna de les comunicacions electròniques remeses per EIXOS. – Dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control: Té dret a presentar una queixa davant l’autoritat de protecció de dades competent si considera que EIXOS tracta seves dades de forma incorrecta. Per a l’exercici de qualsevol d’aquests drets, haurà d’enviar un escrit signat (signatura original) dirigit a EIXOS SLU, a l’adreça: C / de Ramon Turró 73, 08005 BARCELONA, indicant: – Nom i cognoms, aportant una fotocòpia per les dues cares del seu DNI o document equivalent (NIE, passaport). – Adreça a efectes de notificacions. – El dret que exercita – Si actua a través de representant, el document que acrediti aquesta representació. – Documents acreditatius de la petició que realitzi (si fos necessari) – Data i signatura de la sol·licitud. Li recordem el EIXOS compta amb els serveis d’un Delegat de Protecció de Dades professional i extern: LEITIC SLP al que pot dirigir-se a través de la següent adreça de correu electrònic: dades@eixoscreativa.com.  
 1. Canvis en la nostra política de privacitat
EIXOS es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment mitjançant l’actualització d’aquesta pàgina i la publicació en línia de la nova versió qualsevol canvi se li comunicarà mitjançant un correu electrònic o un avís al nostre lloc web.