Festes d’aniversari a domicili

Celebracions originals amb un taller de JumpingClay

La nostra activitat estrella és el taller de modelatge amb JumpingClay. En què consisteix? Es tracta d’un taller amb una argila de colors que s’asseca a l’aire, no taca i és molt fàcil de manipular. Els nens i nenes modelaran una figura amb les pròpies mans que després s’emportaran a casa com a record d’aquest dia tant especial.

La figura

Hi ha algun personatge, sèrie o temàtica que li agradi al teu fill/a? Explica’ns-ho i dissenyem una figura especial. Si no, et donem idees nosaltres.

El taller

El taller de modelatge dura entre 1h i 1h30 minuts. Durant aquest temps i seguint les instruccions del monitors, modelaran la figura que s’haurà triat prèviament. Els nostres monitors han estat formats específicament per fer aquest tipus d’activitats per tal de garantir que l’activitat sigui un èxit. En acabar el taller es guarda la figura amb el corresponent nom i en acabar la festa se l’emporten a casa. Un record molt especial fet per ells/es mateixos. Es cobra desplaçament fora de la ciutat de Girona i de Barcelona. Què inclou?
  • 1 hora /1hora i mitja de taller Jumping Clay on cada nen/a crearà i s’emportarà la seva pròpia  figura.
  • Instructors certificats per Jumping Clay.
  • Material necessari per les activitats.   
  • Invitació personalitzada en format digital
  • Desplaçament dintre del Barcelonès i Gironès
Preus: (A consultar)
Mira també la nostra oferta a: Festes d’aniversari a l’Acadèmia JumpingClay · Especial Primera Comunió Altres opcions disponibles: Taller d’Scrapbooking, de Costura, de ganxet XL, d’estampacio de samarretes (Consulteu preus i opcions)