JumpingClay Art

Extraescolar per a escoles, AMPES i AFES

JumpingClay és una argila polimèrica especialment dissenyada per a programes educatius. El nostre equip de monitors titulats per la JIA (Jumping Clay Institute of Art) ensenyen als alumnes la manipulació de l’argila per a que poc a poc siguin capcaços de crear tot el que es puguin imaginar.

Aprendran pas a pas d’una manera senzilla i divertida.

Els nostres cursos de modelatge amb Jumping Clay es complementen amb d’altres disciplines artístiques com la il·lustració.

Metodologia:
Plantegem la nostra activitat per projectes trimestrals (maquetes) on treballem diferents temàtiques. En acabar el trimestre els nens s’emporten la maqueta a casa. Ho alternem amb sesions temàtiques (La castanyada, Carnestoles, Nadal, Setmana Santa, Sant Jordi…) on fem figures relacionades amb la temàtica en concret.

Objectius pedagògics

  • Reforçar conceptes, procediments i actituds que s’han treballat a les aules
    durant curs escolar.
  • Possibilitar que l’alumne prengui consciència de les seves habilitats afavorint la seva autoestima.
  • Desenvolupar hàbits de treball individual i d’equip, de responsabilitat, respecte i de confiança en si mateix/a. Sentit crític, iniciativa personal, curiositat i
    creativitat en l’aprenentatge.
  •  Explorar i conèixer materials i tècniques específiques dels diferents llenguatges artístics per utilitzar-los amb finalitats expressives i comunicatives
  • Aplicar els coneixements artístics en l’observació de la realitat quotidiana i comprendre-la millor per formar-ne un gust propi.

L’activitat es desenvolupa en dos grups diferenciats segons l’edat dels nens i nenes

Infantil:

Modela contes– En aquesta activitat, expliquem un conte i treballem els seus personatges amb JumpingClay. Fomentem així l’hàbit lector i estimulem la creativitat i la psciomotricitat.

Durada: 1 hora
Adreçat a P3, P4 i P5
Ratio: 1 instructor per cada 10 nens

Primària:

JumpingClay Art  – Treballem diorames a l’hora que aprenem conceptes culturals, històrics, científics com per exemple Egipte, L’espai, el fons marí, etc… Els nens i nenes milloren la psicomotricitat, la capacitat de concentració i interiroritzen coneixements de cultura general.

Durada: 1 hora
Adreçat de 1r de primària a 6è de primària
Ratio: 1 instructor per cada 10 nens

Vols més informació? Envia’ns un e-mail o truca’ns al 934 106 939