Tallers a l’aula

JumpingClay és una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits amb la seva aroma i tacte suau. S’asseca a l’aire i no taca. Una vegada sec el producte no pesa i té una textura especial. Oferim tallers per a les escoles amb monitors titulats i formats específicament per aquesta activitat. Per a les escoles, dintre de la seva activitat curricular oferim diferents d’activitats:
  • Tallers educatius a l’aula: Per tal de reforçar els continguts educatius que treballeu dia a dia a les vostres aules, l’equip pedagògic de JumpingClay ha dissenyat programes didàctics que ajuden en l’adquisició dels coneixements apreseos pels alumnes (El sistema solar, els volcans, el circ, la terra, etc…)
  • Tallers temàtics a mida: Per a fer els noms de la classe, fer un personatge d’un conte, fer un objecte, animal, persona o de qualsevol temàtica relacionada amb algun dels projectes que esteu treballant.
  • Tallers temàtics estacionals: Per a èpoques especials (La castanyada, Nadal, Pasqua, Sant Jordi, Carnestoltes…) o dies internacionals (Dia de la familia, del pare, de la mare, de la pau, de la felicitat…)
  • Tallers de reciclatge: Combinem materials i JumpingClay i convertim un pot de vidre, un tap de suro, un rotlle de paper en un nou objecte com un porta llapis, un pot per guardar galetes…
  • Tallers en anglès: Podem realitzar tallers en anglès a través dels nostres monitors titulats sigui quina sigui la temàtica.
Tallers demostratiu gratuïts per a tot el claustre Si voleu conèixer JumpingClay, les seves possibilitats creatives i els seus PROGRAMES PEDAGÒGICS podeu sol·licitar els tallers de demostració al vostre centre. La DEMOSTRACIÓ és participativa i tots els assistents manipulen el producte i veuen els increïbles resultats i aplicacions. * Aquests tallers estan destinats en aquelles escoles que ens volen conèixer per primera vegada.
  Han confiat en nosaltres: Escola Acàcies, Escola Bogatell, Escola Les Flandes, Escola Santiago Russiñol, Escola Els Porxos, Escola Provençals, Escola El Turó Blau, Escola Anselm Clavé, Escola Concepción Arenal, Escola Voramar, Escola Rambleta del Clot i Escola Eduard Marquina.