Extraescolar JumpingClay Art Acadèmia

Infantil i Primària

Activitat artística de modelatge amb JumpingClay, una argila de colors que s’asseca a l’aire especialment dissenyada per a programes educatius. 

L’activitat de JumpingClay Art és una activitat artística de modelatge on s’utilitza com a material principal una argila de colors que s’asseca a l’aire que no taca, no és tòxica i està especialment dissenyat per a activitats amb infants.

L’activitat de JumpingClay Art estimula el talent artístic, la imaginació, la capacitat d’observació i de concentració de l’alumnat de qualsevol edat d’una manera divertida. A més a més, potencia l’autonomia, la iniciativa personal i l’autoconfiança.

Materials que utilitzem:

Argila JumpingClay, cartrons, paper i d’altres materials per a arts plàstiques.

Com ho fem?

Amb les nostres pòpies mans modelem projectes trimestrals que els infants van fent pas a pas i que van avançant classe rere classe. Aquesta feina se l’emporten en acabar el trimestre. Anem combinant aquest projecte trimestral amb projectes puntuals vinculats a temàtiques com Nadal, Sant Jordi, Carnestoltes… aquests projectes puntuals se’ls van emportant quan els acaben. 

Curs 2023-2024
I4 i I5 
Dilluns de 17:30 a 18:30
De 1r a 6è
Dilluns 17:30 a 18:30
C/ Ramon turró, 73 de Barcelona 08005 Barcelona
mail: extraescolar@eixos-creativa.com Telèfon: 934106939