JumpingClay Art English Primaria

Estimula el talent artístic, la imaginació, la capacitat d’observació i de concentració de l’alumnat de qualsevol edat,  d’una manera divertida. Potencia l’autonomia, la iniciativa personal i  l’autoconfiança. Utilitzem el joc com una eina educativa. Fomentem la cultura i l’educació, amb aplicacions i tècniques innovadores de modelatge plàstic. Els nens i nenes treballen la psicomotricitat, la capacitat de concentració i interiroritzen coneixements de cultura general. Amb aquesta activitat treballem i aprofundim en les tècniques de modelatge a l’hora que tractem aspectes pedagògics, culturals i emocionals. Realitzem projectes trimestrals que ens permeten aprendre a més conceptes culturals, històrics, científics com per exemple Egipte, L’espai, el fons marí, etc… Per què en anglès? Amb JumpingClay Art English volem apropar als nens i nenes a l’anglès amb una activitat diferent i al marge de les activitats acadèmiques. Treballar l’anglès en el context d’un taller de modelat amb JumpingClay ajuda a integrar aquesta llengua en la pràctica diària dels nens i nenes.

Objectius:

  • Coneixements: Parlem sobre fets que tenen a veure amb la temàtica del projecte i els nens aprenen d’una manera divertida.
  • Creativitat: Alguns dels dissenys dels personatges són lliures. Els nens han de fer un disseny sobre paper i després ho han de passar a 3D composant la figura.
  • Valors: Treballem valors com la solidaritat, el treball en equip, la paciència…
  • Capacitats: Abstracció de formes, concentració, responsabilitat
  • Utilització d’altres tècniques: Per fer dissenys d’alguns personatges també utilitzem tècniques d’il·lustració amb els alumnes de primària.
  • Millora de la comprensió oral i expressió en anglès
  • Ampliació de vocabulari en anglès
Curs 2021-2022 Dilluns de 17:30 a 18:30 (1 hora a la setmana) Edats: A partir de 2n de primària Preu: 27,00 €/mes o 70,00 €/trimestre Inscripcions: Inscripcions online Avantatges addicionals: Els alumnes de les nostres extraescolars tenen descomptes en totes les activitats que organitzem a l’acadèmia i també en la compra de material a la nostra botiga. Si vols veure la dinàmica dels nostres tallers mira aquest reportatge que ens va fer BTV: