Animació Stop Motion

Crea les teves animacions en tres dimensions

Per a nens i joves a partir de 5è de primària i ESO

Amb aquesta activitat els nens s’introduiran en el món de l’animació (StopMotion) a través de diferents tècniques i materials. Aprendran a crear els seus propis personatges i escenaris a través de la il·lustració.

Al llarg del curs anirant treballant amb el projecte final que consistirà en un curtmetratge d’animació creat per tots els alumnes.

A través del treball en equip dissenyaran i crearan els personatges i les escenes, escriuran una història, buscaran un tíol, atractiu,treballaran un guió i un storyboard.

I finalment posaran tot això a la pràctica creant l’animació dels personatges a través de la tècnica d’StopMotion.

A banda de la partartística de pensar, dibuixar, pintar, modelar i animar coneixeran la feina de producció,postproducció edició de la pel·lícula.

Finalment estrenarem el curtmetratge per a tota la família, amics i alumnes de la nostra acadèmia.

Objectius

  • Explorar i conèixer materials i tècniques específiques dels diferents llenguatges artístics per utilitzar-los amb finalitats expressives i comunicatives.
  • Aplicar els coneixements artístics en l’observació de la realitat quotidiana i comprendre-la millor per formar-ne un gust propi.
  • Treballar i millorar l’expressió escrita a través de l’elaboració del guió
  • Possibilitar que l’alumne prengui consciència de les seves habilitats afavorint la seva autoestima.

  • Desenvolupar hàbits de treball individual i d’equip, de responsabilitat, respecte i de confiança en si mateix/a. Sentit crític,iniciativa personal,curiositat i creativitat en l’aprenentatge.

Curs 2020-2021: 

Dilluns de 18:30 a 20:00
Edats: A partir de 10 anys
Preu: 40,00 €/mes o 110,00 €/trimestre
Inscripcions: Alta online