Character Clay. Modelatge Avançat

Dissenya i modela els teus personatges en tres dimensions

Per aprendre a dissenyar i crear els teus personatges i pasar-los a les tres dimensions a través de JumpingClay. Podríem dir que és una extraescolar de còmic en 3D.

Character Clay és un curs de modelatge per a nens i joves a partir de 10 anys.

És un curs de disseny i creació de personatges pensat per a tots aquells que tenen motivacions pel meravellós món de la creació i connectar-los amb més força.

Farem una introducció en la manipulació de l’argila JumpingClay, donant-los les claus necessàries per poder expressar-se amb la solvència que necessiten per sentir-se satisfets i orgullosos de les seves creacions.

El curs s’adapta al nivell de cada alumne, per tant qualsevol nen podrà seguir la dinàmica independentment de les seves habilitats.

Objectius:

  • Introduir i potenciar l’ interès i capacitats de l’alumne en l’art del modelatge amb l’argila Jumping Clay.
  • Passarem del disseny 2D sobre el paper, on treballarem conceptes bàsics de la il·lustració, (proporcions, anatomia, expressions), al disseny tridimensional.
  • Al final d’aquest curs l’alumne haurà adquirit i reforçat les seves capacitats i aptituds, i podrà portar a terme, amb la llibertat que dóna el coneixement, els seus propis projectes.

Programa:

  • Introducció al modelatge amb figures tècniques de modelatge bàsic que ens començaran a donar solvència per poder manipular la nostra argila amb correcció.
  • Primers exercicis bàsics de disseny sobre el paper i abstracció de formes bàsiques.
  • El paper i el llapis com a mitjà inicial del disseny. Començarem a treballar conceptes bàsics d’il·lustració.
  • Exercicis d’expressions facials. Farem tres models de cap amb expressions diferents. (alegria, tristesa i fúria)
  • Estudiarem personatges coneguts tant d’animació com de còmics. Cada alumne escollirà el seu personatge i farà seu el desenvolupament del 2D al 3D

 

També disponible per a AMPA, AFA i escoles.